Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

 

Levering på døren! Kjøp for over 1000,- og få FRI FRAKT!

Kristin Jakke

Sporty fritidsjakke med snøring i livet og krage med uttagbar hette. Jakken har to utenpåsydde lommer med klaff og knapp, en skrå brystlomme med glidelås,og innerlomme. Lukkes i front med glidelås og knapper. Lengde til rett under stet. Normal passform. Les mer

Velg farge
Blå: Navy Blazer Blå: Navy Blazer
1 499,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt på alle online bestillinger

Levering på døren

30 dager returrett

 • Sporty fritidsjakke med snøring i livet og krage med uttagbar hette. Jakken har to utenpåsydde lommer med klaff og knapp, en skrå brystlomme med glidelås,og innerlomme. Lukkes i front med glidelås og knapper. Lengde til rett under stet. Normal passform.

  Materialer: 100% polyester
  Fargekode: EM1
  Artikkelnummer: 7237078

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes med tilsvarende farger, lukk glidelåsen, maks 3% krymp. Fôr: 100% polyester.

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 1000,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.