Gå til innhold

Mac Jakke

Regnjakke i lett A-formet passform med trykknapper og paspoilerte stikklommer foran. Regnjakken har innvendig fôr i mønstret stoff og god hette med snøring. Lengde til under setet. Les mer

Velg farge
Grønn: Green Milieu Grønn: Green Milieu Rosa: Pale Mauve Rosa: Pale Mauve
799,-
Velg størrelse:
 • Regnjakke i lett A-formet passform med trykknapper og paspoilerte stikklommer foran. Regnjakken har innvendig fôr i mønstret stoff og god hette med snøring. Lengde til under setet.

  Materialer: 100% polyester belagt med polyuretan
  Fargekode: MLG
  Artikkelnummer: 7242142

  Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke bleking.

  Kan ikke strykes, dampes eller presses.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes med tilsvarende farger, maks 3% krymp. Fôr: 65% polyester og 35% bomull.


  OBS: DET ER INGEN HENT I BUTIKK PGA CORONA-VIRUS-KRISEN

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.