Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Fri frakt til nærmeste Match-butikk eller shop over 600,- og få gratis frakt.

Magda Fakefur Kåpe

Velg farge
Svart: Black Svart: Black
1 499,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt over 600,-

Levering på døren

30 dager returrett

Lang helforet kåpe i myk og behagelig fuskepels. Kåpen har toveis glidelås, stikklommer foran, raglanerm og romslig hette. Lengde til midt på leggen. Modellen er 178 cm høy og har på seg størrelse 38. Les mer

 • Ikke på lager i Matchbutikker
 • Lang helforet kåpe i myk og behagelig fuskepels. Kåpen har toveis glidelås, stikklommer foran, raglanerm og romslig hette. Lengde til midt på leggen. Modellen er 178 cm høy og har på seg størrelse 38.

  Materialer: 100% polyester
  Fargekode: CAB
  Artikkelnummer: 7234662

  Tåler ikke vask.

  Tåler ikke bleking.

  Kan ikke strykes, dampes eller presses.

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Match tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 600,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.