Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Fri frakt til nærmeste Match-butikk.

 

 

Mandy Dunjakke

Velg farge
Grå: Taupe Gray Grå: Taupe Gray
1 299,- før 1 799,-
Velg størrelse:

Fri frakt over 600,-

Levering på døren

30 dager returrett

Jakke med dunfyll og tuneller i front, og strikket kvalitet i ermer og rygg. Jakken har en liten ribkrage, ribbestrikkede vrangborder på ermet og nederst, metallglidelås i front og vertikale stikklommer med trykknapper. Jakken er helforet med en innerlomme og er 62 cm lang i størrelse 38. Les mer

 • Ikke på lager i Matchbutikker
 • Mer info

  Jakke med dunfyll og tuneller i front, og strikket kvalitet i ermer og rygg. Jakken har en liten ribkrage, ribbestrikkede vrangborder på ermet og nederst, metallglidelås i front og vertikale stikklommer med trykknapper. Jakken er helforet med en innerlomme og er 62 cm lang i størrelse 38.

  Materialer: 100% nylon
  Fargekode: I6B
  Artikkelnummer: 7248781

  Vask og vedlikehold

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke bleking.

  Kan ikke strykes, dampes eller presses.

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

  Vaskes på vrangen

  Må ikke bløtlegges

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Vattering 90%dun 10% fjær. Lukk glidelåsen og vask med vrangen ut. Tørketromles på lav varme med tennisballer, rist jakken underveis for å jevne ut dunet.

  Frakt og retur

  Match tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 600,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen.

  Hvis ordren ikke er hentet etter 7 dager blir den automatisk returnert til vårt lager. Ønsker du å utsette fristen med nye 7 dager kan du gjøre dette gratis på my.postnord.no PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt kundeservice  for å avtale ny ordreutsendelse.

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.