Gå til innhold

 Levering på døren! Shop online over 1000,- og få FRI FRAKT

Margot Jakke

Kort rutet jakke i myk børstet ullblanding med skjortekrage. Jakken har gildelåslukning, mansjett med splitt og knapp på ermet, brystlommer med klaff og knapp og innvendig fôr. Liten metalllogo nederst og praktisk tricolore opphengshempe inni nakken. Modellen er 180 cm høy og bruker str S. Les mer

Trend
Velg farge
Grønn: Black Forest Grønn: Black Forest
899,- før 2 999,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt over 1000,-

Levering på døren

30 dager returrett

 • Kort rutet jakke i myk børstet ullblanding med skjortekrage. Jakken har gildelåslukning, mansjett med splitt og knapp på ermet, brystlommer med klaff og knapp og innvendig fôr. Liten metalllogo nederst og praktisk tricolore opphengshempe inni nakken. Modellen er 180 cm høy og bruker str S.

  Materialer: 49%ull, 27% akryl og 24% polyester
  Fargekode: GOS
  Artikkelnummer: 7243965

  Tåler ikke vask.

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler rensing uten begrensninger i normale rensemetoder.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 1000,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.