Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

 

Levering på døren! Kjøp for over 1000,- og få FRI FRAKT!

Moni Jakke

Kort vattert jakke med rett passform og ribbestrikket krage og mansjett. Jakken kommer med diamond quilt vattering med matchende fôr, glidelåslukning i front og to utenpåsydde brystlommer. med klaff. Les mer

Velg farge
Svart: Black Svart: Black
1 299,-
Velg størrelse:

Fri frakt på alle online bestillinger

Levering på døren

30 dager returrett

 • Kort vattert jakke med rett passform og ribbestrikket krage og mansjett. Jakken kommer med diamond quilt vattering med matchende fôr, glidelåslukning i front og to utenpåsydde brystlommer. med klaff.

  Materialer: 100% polyester
  Fargekode: CAB
  Artikkelnummer: 7246062

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Lukk glidelås. Max 3% krymp. Fôr: 100% polyester. Vattering: 100% polyester

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 1000,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.