Gå til innhold

Norina Jakke

Varm og god boblejakke i kraftig ytterstoff med avtagbar hette og fuskepels. Jakken har glidelås i front, elastisk mansjett i ermet, mulighet for justering nederst og to gode stikklommer med knappelukning og mykt fleecefôr. Rygglengde 79 cm i størrelse 38. Mer

Velg farge
Svart: Jet Black Svart: Jet Black Grønn: Grape Leaf Grønn: Grape Leaf
1 299,- før 1 799,-
Velg størrelse:
 • Varm og god boblejakke i kraftig ytterstoff med avtagbar hette og fuskepels. Jakken har glidelås i front, elastisk mansjett i ermet, mulighet for justering nederst og to gode stikklommer med knappelukning og mykt fleecefôr. Rygglengde 79 cm i størrelse 38.

  Materialer: 100% polyester
  Fargekode: GOZ
  Artikkelnummer: 7239615

  Normal maskinvask maks 40º

  Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes med tilsvarende farger, lukk glidelåsen under vask, tørketromles med tennisballer, rist jakken underveis for å jevne ut vatteringen, opp til 3% krymp. Fôr: 100% polyester. Vattering: 100% polyester.

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Ved hent i butikk, får du gratis frakt til nærmeste Match-butikk. Matchfashion.no tilbyr alltid gratis retur.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.