Gå til innhold

 Levering på døren! Shop online over 1000,- og få FRI FRAKT

Pernille Jakke

Jakke i dempet stripet kvalitet med innslag av ull og viskose. Delikat fôr innvendig. Jakken har krage, utenpåsydde lommer med klaff og knapp, vide ermer med mansjett og kneppes i front med mørke knapper. Modellen sitter pent på skuldrene har lengde ca til rett under setet, og er rett i passform. Les mer

Velg farge
Hvit: Marshmallow Hvit: Marshmallow
599,- før 1 999,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt over 1000,-

Levering på døren

30 dager returrett

 • Jakke i dempet stripet kvalitet med innslag av ull og viskose. Delikat fôr innvendig. Jakken har krage, utenpåsydde lommer med klaff og knapp, vide ermer med mansjett og kneppes i front med mørke knapper. Modellen sitter pent på skuldrene har lengde ca til rett under setet, og er rett i passform.

  Materialer: 40% ull, 60% polyester
  Fargekode: O79
  Artikkelnummer: 7244730

  Tåler ikke vask.

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 1000,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.