Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Petronella Parka

Fritidsjakke i lett børstet yttermateriale. Jakken har hette og krage med snøring, og 4 ytterlommer med glidelås og knapper. Snøring nederst og lengde til midt på låret. Normal passform. Mer

Velg farge
Grønn: Dusty Olive Grønn: Dusty Olive
999,-
Velg størrelse:
 • Fritidsjakke i lett børstet yttermateriale. Jakken har hette og krage med snøring, og 4 ytterlommer med glidelås og knapper. Snøring nederst og lengde til midt på låret. Normal passform.

  Materialer: 90% polyester og 10% nylon
  Fargekode: GMR
  Artikkelnummer: 7237172

  Skånsom maskinvask / Finvask maks 40º

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader (trinn 1 på strykejernet)

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

  Tørkes hengende. ​​​​​Bruk et tørkestativ eller lignende

  Vaskes med tilsvarende farger. Fôr: 100% polyester.

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Ved hent i butikk, får du gratis frakt til nærmeste Match-butikk. Matchfashion.no tilbyr alltid gratis retur.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.