Gå til innhold

Petronella Parkas

Fritidsjakke i lett børstet yttermateriale og mønstret fôr. Jakken har hette og krage med snøring, og 4 ytterlommer med glidelås og knapper. Snøring nederst og lengde til midt på låret. Normal passform. Les mer

Velg farge
Blå: Navy Blazer Blå: Navy Blazer Grønn: Dusty Olive Grønn: Dusty Olive
799,- før 1 299,-
Velg størrelse:
 • Fritidsjakke i lett børstet yttermateriale og mønstret fôr. Jakken har hette og krage med snøring, og 4 ytterlommer med glidelås og knapper. Snøring nederst og lengde til midt på låret. Normal passform.

  Materialer: 90% polyester og 10% nylon
  Fargekode: EM1
  Artikkelnummer: 7242110

  Finvask maks 40º

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes med tilsvarende farger. Fôr: 20% bomull og 80% polyester.


  OBS: DET ER INGEN HENT I BUTIKK PGA CORONA-VIRUS-KRISEN

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.