Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

 Fri frakt hele helgen! Få pakken levert hjem på døren.

Siriann Dunjakke

Lett og myk dunjakke i kort og feminin modell med paneler i siden og liten ståkrage. Jakken har glidelås i front, vertikale lommer med glidelås. Perfekt jakke for norske sommerkvelder. Les mer

Velg farge
Grønn: Green Ash Grønn: Green Ash Hvit: Marshmallow Hvit: Marshmallow Rosa: Carmine Rose Rosa: Carmine Rose
1 299,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt på alle online bestillinger

Levering på døren

30 dager returrett

 • Lett og myk dunjakke i kort og feminin modell med paneler i siden og liten ståkrage. Jakken har glidelås i front, vertikale lommer med glidelås. Perfekt jakke for norske sommerkvelder.

  Materialer: 100% polyamid
  Fargekode: O79
  Artikkelnummer: 7243392

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Lukk glidelåsen. Tørketromles med tennisballer og ristes underveis. Maks 3% krymp. Fôr: 100% polyamid. Vattering: 90% dun og 10% fjær.

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 1000,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.