Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Få fri frakt når du handler over 600,-

 

 

 

Sophia Denim Jacket

Velg farge
Blå: Stonewashed + Used Blå: Stonewashed + Used
299,- før 999,-
Velg størrelse:

Fri frakt ved kjøp over 600,-

Levering på døren

30 dager returrett

Klassisk steinvasket denimjakke med slitasjeeffekter på front og bak i stretch denim. Jakken har metallknapper foran og på mansjett, blå skinnetikett i nakken, ton-i-ton sømmer, stikklommer i sidene og to brystlommer med klaff i frontf. Dekorative knappespensel i midjen. Passform: Regular fit. Materiale: 9.5 OZ denim i en mellomblå indigo innfarging med høy elastisitet. Les mer

 • Klassisk steinvasket denimjakke med slitasjeeffekter på front og bak i stretch denim. Jakken har metallknapper foran og på mansjett, blå skinnetikett i nakken, ton-i-ton sømmer, stikklommer i sidene og to brystlommer med klaff i frontf. Dekorative knappespensel i midjen. Passform: Regular fit. Materiale: 9.5 OZ denim i en mellomblå indigo innfarging med høy elastisitet.

  Materialer: 92% bomull, 6%polyester, 2% elastan
  Fargekode: DAB
  Artikkelnummer: 7246938

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Match tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 600,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen.

  Hvis ordren ikke er hentet etter 7 dager blir den automatisk returnert til vårt lager. Ønsker du å utsette fristen med nye 7 dager kan du gjøre dette gratis på my.postnord.no PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt kundeservice  for å avtale ny ordreutsendelse.

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.