Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 30 dagers returrett

Sophia Denim Jakke

Klassisk denimjakke med et vasket uttrykk i stretch denim. Jakken har metallknapper foran og på mansjett, blå skinnetikett i nakken, ton-i-ton sømmer, innstikklommer i sidene og to brystlommer i front med klaff. Dekorative knappespensel i sidene ved midjevidden. Les mer

Velg farge
Blå: Stonewashed + Used Blå: Stonewashed + Used
999,-
Velg størrelse:
 • Klassisk denimjakke med et vasket uttrykk i stretch denim. Jakken har metallknapper foran og på mansjett, blå skinnetikett i nakken, ton-i-ton sømmer, innstikklommer i sidene og to brystlommer i front med klaff. Dekorative knappespensel i sidene ved midjevidden.

  Materialer: 92% bomull, 6% polyester og 2% elastan
  Fargekode: DAB
  Artikkelnummer: 7242270

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes med tilsvarende farger


  OBS: DET ER INGEN HENT I BUTIKK PGA CORONA-VIRUS-KRISEN

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.