Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Teddy Kåpe

Lun oversized teddykåpe med store slag og lukning med trykknapper i front. Kåpen har dype stikklommer og god lengde til under kneet. Modellen er 178 cm høy og har på seg størrelse 38. Mer

Velg farge
Brun: Partridge Brun: Partridge (Utsolgt)
1 299,-
Velg størrelse:
Varen er utsolgt i nettbutikk.
 • Tilgjengelig i butikk

 • Lun oversized teddykåpe med store slag og lukning med trykknapper i front. Kåpen har dype stikklommer og god lengde til under kneet. Modellen er 178 cm høy og har på seg størrelse 38.

  Materialer: 80% polyester, 20% acryl
  Fargekode: AGQ
  Artikkelnummer: 7235469

  Tåler ikke vask.

  Tåler ikke å bli bleket / Tåler ikke bleking. Gjelder for alle kulørte plagg.

  Kan ikke strykes, dampes eller presses.

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Matchfashion.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.