Gå til innhold

Zusanne Trench

Trenchcoat i lett og mykt materiale med avtagbar hette og regulerbar mansjett på ermet. Trenchen har bærestykke foran og bak og knappelukning i front. Stikklommer i front og lengde til under setet. Les mer

Velg farge
Blå: Sky Captain Blå: Sky Captain Grønn: Dusty Olive Grønn: Dusty Olive
799,- før 1 299,-
Velg størrelse:
 • Trenchcoat i lett og mykt materiale med avtagbar hette og regulerbar mansjett på ermet. Trenchen har bærestykke foran og bak og knappelukning i front. Stikklommer i front og lengde til under setet.

  Materialer: 100% polyester
  Fargekode: GMR
  Artikkelnummer: 7242044

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes med tilsvarende farger, maks 3% krymp.


  OBS: DET ER INGEN HENT I BUTIKK PGA CORONA-VIRUS-KRISEN

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.