Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Agnes Kjole

Delikat kjole med vakkert bladmønster i 3D effekt. Kjolen er lett innsvingt, har avrundet halsåpning, liten ballongerm med høy mansjett og trukne knapper. Lukkes med glidelås i ryggen. Lengde ca til knærne. Kjolen er ca 93 cm lang i størrelse 38. Mer

Velg farge
Rosa: Blush Rosa: Blush
999,-
Velg størrelse:
Varen er utsolgt i nettbutikk.
 • Delikat kjole med vakkert bladmønster i 3D effekt. Kjolen er lett innsvingt, har avrundet halsåpning, liten ballongerm med høy mansjett og trukne knapper. Lukkes med glidelås i ryggen. Lengde ca til knærne. Kjolen er ca 93 cm lang i størrelse 38.

  Materialer: 100% polyester
  Fargekode: MLI
  Artikkelnummer: 7235984

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke å bli bleket / Tåler ikke bleking. Gjelder for alle kulørte plagg.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader (trinn 1 på strykejernet)

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes i vaskepose

  Vaskes med tilsvarende farger, Max 3% krymp

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Ved hent i butikk, får du gratis frakt til nærmeste Match-butikk. Matchfashion.no tilbyr alltid gratis retur.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.