Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 30 dagers returrett

Alma Lin Skjortekjole

Ledig skjortekjole med frontknepping og knytebelte i livet. Kjolen har kort erm med oppbrett, splitter i siden og lengde til ca midt på leggen. Les mer

Velg farge
Brun: Camel Brun: Camel
1 299,-
Velg størrelse:
 • Ledig skjortekjole med frontknepping og knytebelte i livet. Kjolen har kort erm med oppbrett, splitter i siden og lengde til ca midt på leggen.

  Materialer: 100% lin
  Fargekode: AEU
  Artikkelnummer: 7243328

  Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Strekkes i fasong

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Stryk i form etter vask. Hengetørkes. Opp til 3% krymp


  OBS: DET ER INGEN HENT I BUTIKK PGA CORONA-VIRUS-KRISEN

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.