Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Ami Kjole

Vakker mønstret kjole med delikat fløyelsprint. Kjolen har avtagbart knytebånd i livet, underkjole, rund halsåpning og raglanarmer med vidde og elastikk nederst. Kjolen kommer med underkjole, og har lengde til knærne. Modellen er 179cm høy og har på seg størrelse S. Mer

Velg farge
Rød: Red Plum Rød: Red Plum
1 699,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.
 • Vakker mønstret kjole med delikat fløyelsprint. Kjolen har avtagbart knytebånd i livet, underkjole, rund halsåpning og raglanarmer med vidde og elastikk nederst. Kjolen kommer med underkjole, og har lengde til knærne. Modellen er 179cm høy og har på seg størrelse S.

  Materialer: 70% rayon, 30% nylon
  Fargekode: K6A
  Artikkelnummer: 7235661

  Tåler ikke vask.

  Tåler ikke å bli bleket / Tåler ikke bleking. Gjelder for alle kulørte plagg.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader (trinn 1 på strykejernet)

  Tåler rensing uten begrensninger i de normale rensemåter.

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

  Tørkes hengende. ​​​​​Bruk et tørkestativ eller lignende

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Ved hent i butikk, får du gratis frakt til nærmeste Match-butikk. Matchfashion.no tilbyr alltid gratis retur.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.