Gå til innhold
KundeklubbKundeserviceFinn butikk
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Fri frakt når du handler over 600,-

Anita Printet Kjole

Velg farge
Rosa: Spiced Coral Rosa: Spiced Coral
999,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt over 600,-

Levering på døren

30 dager returrett

Mønstret kappekjole med god vidde. Kjolen har lange ermer med elastikk nederst, utagbar underkjole og V hals med liten rynkekrage og knyting i front. Kjolen har rygglengde 96 cm i størrelse 38. Modellen er 179 cm høy og er en størrelse 36. Les mer

Mer info

Mer info

Mønstret kappekjole med god vidde. Kjolen har lange ermer med elastikk nederst, utagbar underkjole og V hals med liten rynkekrage og knyting i front. Kjolen har rygglengde 96 cm i størrelse 38. Modellen er 179 cm høy og er en størrelse 36.

Materialer: 100% polyester
Fargekode: MQF
Artikkelnummer: 7242079

Vask og vedlikehold

Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º;WashNoBleach

Vaskes i vaskepose;Generalicon5

Vaskes med tilsvarende farger.

Frakt og retur

Match tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 600,-)

Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen.

Hvis ordren ikke er hentet etter 7 dager blir den automatisk returnert til vårt lager. Ønsker du å utsette fristen med nye 7 dager kan du gjøre dette gratis på my.postnord.no PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt kundeservice  for å avtale ny ordreutsendelse.

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler