Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Fri frakt til nærmeste Match-butikk

Ariel Kjole

Velg farge
Blå: Xenon Blue Blå: Xenon Blue
499,- før 699,-
Velg størrelse:

Fri frakt over 600,-

Levering på døren

30 dager returrett

Lang feminin kjole i behagelig viskose med v-utringing med dekorknapper og kort erm med puff og knyting. Kjolen har søm under bysten, glidelås i siden og utskrådd skjørt. Les mer

 • Lang feminin kjole i behagelig viskose med v-utringing med dekorknapper og kort erm med puff og knyting. Kjolen har søm under bysten, glidelås i siden og utskrådd skjørt.

  Materialer: 100% viskose
  Fargekode: ENS
  Artikkelnummer: 7247014

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Strykes i fasong på lav varme

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Match tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 600,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.