Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 30 dagers returrett

Ariella Skjørt

Tidsriktig midi skjørt med glidelås i siden og elastikk bak i livet. Skjørtet har blomstermønster og skrå kappe med volang. Skjørtet er 72 cm langt i størrelse 38. Modellen er 179 cm høy, og er en størrelse 36. Les mer

Velg farge
Grønn: Cadmium Green Grønn: Cadmium Green
399,-
Velg størrelse:
 • Tidsriktig midi skjørt med glidelås i siden og elastikk bak i livet. Skjørtet har blomstermønster og skrå kappe med volang. Skjørtet er 72 cm langt i størrelse 38. Modellen er 179 cm høy, og er en størrelse 36.

  Materialer: 100% viskose
  Fargekode: GNQ
  Artikkelnummer: 7243471

  Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke bleking.

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Strykes i fasong på lav varme

  Må ikke bløtlegges

  Vaskes med tilsvarende farger.


  OBS: DET ER INGEN HENT I BUTIKK PGA CORONA-VIRUS-KRISEN

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.