Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Ariella Skjørt

Mønstret volangskjørt med dekorativt omslag foran. Skjørtet har skjult glidelås i siden og integrert knytebelte. Skjørtet er litt lenger bak en foran. Modellen er 178 cm høy og har på seg størrelse 38. Mer

Velg farge
Svart: Black Svart: Black
499,-
Velg størrelse:
 • Mønstret volangskjørt med dekorativt omslag foran. Skjørtet har skjult glidelås i siden og integrert knytebelte. Skjørtet er litt lenger bak en foran. Modellen er 178 cm høy og har på seg størrelse 38.

  Materialer: 100% viskose
  Fargekode: CAB
  Artikkelnummer: 7234477

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke å bli bleket / Tåler ikke bleking. Gjelder for alle kulørte plagg.

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

  Tørkes hengende. ​​​​​Bruk et tørkestativ eller lignende

  Strykes i fasong på lav varme

  Vaskes med tilsvarende farger. Opp til 5% krymp.

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Matchfashion.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.