Gå til innhold

Celine Linkjole

V -ringet linkjole i behagelig vasket lin. Kjolen er uforet, har kort erm med liten oppbrett og lengde til ovenfor kneet. Glidelås i siden. Lengde i størrelse 38 er 93 cm. Les mer

Velg farge
Brun: Deep Lichen Green Brun: Deep Lichen Green Blå: Navy Blazer Blå: Navy Blazer Rosa: Carmine Rose Rosa: Carmine Rose
999,-
Velg størrelse:
 • V -ringet linkjole i behagelig vasket lin. Kjolen er uforet, har kort erm med liten oppbrett og lengde til ovenfor kneet. Glidelås i siden. Lengde i størrelse 38 er 93 cm.

  Materialer: 100% lin
  Fargekode: EM1
  Artikkelnummer: 7243310

  Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Strekkes i fasong

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Stryk i form etter vask. Hengetørkes. Opp til 3% krymp


  OBS: DET ER INGEN HENT I BUTIKK PGA CORONA-VIRUS-KRISEN

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.