Gå til innhold

Levering på døren! Shop online for over 1500,- og få gratis frakt!

Chanel Kjole

Klassisk kjole i slub yarn med kort erm og v-utringing. Kjolen har stolpe med 5 dekorative sølvknapper og er svakt utskrådd fra livet og ned med lengde til under kneet. Les mer

Velg farge
Blå: Sky Captain Blå: Sky Captain
799,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.
 • Fri frakt ved kjøp over 1500,-

Fri frakt over 1500,-

Levering på døren

30 dager returrett

 • Klassisk kjole i slub yarn med kort erm og v-utringing. Kjolen har stolpe med 5 dekorative sølvknapper og er svakt utskrådd fra livet og ned med lengde til under kneet.

  Materialer: 100% bomull
  Fargekode: EM6
  Artikkelnummer: 7237809

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 1500,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.