Gå til innhold

Chantal Kjole

Ett smykke av en kjole i eksklusiv kvalitet med skimrende perlebesatte frynser . Kjolen har 3/4 lang erm, lengde til ovenfor knærne og rundet halsåpning. Godt fall og ledig passform. Kjolen er 90 cm i størrelse 38. Mer

Velg farge
Hvit: Marshmallow Hvit: Marshmallow
1 999,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.
 • Ett smykke av en kjole i eksklusiv kvalitet med skimrende perlebesatte frynser . Kjolen har 3/4 lang erm, lengde til ovenfor knærne og rundet halsåpning. Godt fall og ledig passform. Kjolen er 90 cm i størrelse 38.

  Materialer: 100% polyester
  Fargekode: O79
  Artikkelnummer: 7236029

  Tåler ikke vask.

  Tåler ikke å bli bleket / Tåler ikke bleking. Gjelder for alle kulørte plagg.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader (trinn 1 på strykejernet)

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

  Må håndteres med forsiktighet

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Ved hent i butikk, får du gratis frakt til nærmeste Match-butikk. Matchfashion.no tilbyr alltid gratis retur.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.