Gå til innhold

Charlita Skjørt

Feminint hundetannmønstret skjørt i ullmiks. Skjørtet er fôret, har en fold fremme på venstre side og skjult glidelåsåpning bak. Lengde til over kneet og diskré sølvfarget metallogo ved linning til venstre. Mer

Velg farge
Rød: Beet Red Rød: Beet Red
899,-
Velg størrelse:
 • Feminint hundetannmønstret skjørt i ullmiks. Skjørtet er fôret, har en fold fremme på venstre side og skjult glidelåsåpning bak. Lengde til over kneet og diskré sølvfarget metallogo ved linning til venstre.

  Materialer: 70% polyester, 30% ull
  Fargekode: K6B
  Artikkelnummer: 7238793

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke å bli bleket / Tåler ikke bleking. Gjelder for alle kulørte plagg.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader (trinn 1 på strykejernet)

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Ved hent i butikk, får du gratis frakt til nærmeste Match-butikk. Matchfashion.no tilbyr alltid gratis retur.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.