Gå til innhold

Levering på døren! Shop online for over 1500,- og få gratis frakt!

Charlita Skjørt

Feminint hundetannmønstret skjørt i ullmiks. Skjørtet er fôret, har en fold fremme på venstre side og skjult glidelåsåpning bak. Lengde til over kneet og diskré sølvfarget metallogo ved linning til venstre. Modellen er 176 cm høy og bruker str S. Les mer

Velg farge
Rød: Beet Red Rød: Beet Red
899,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.
 • Fri frakt ved kjøp over 1500,-

Fri frakt over 1500,-

Levering på døren

30 dager returrett

 • Feminint hundetannmønstret skjørt i ullmiks. Skjørtet er fôret, har en fold fremme på venstre side og skjult glidelåsåpning bak. Lengde til over kneet og diskré sølvfarget metallogo ved linning til venstre. Modellen er 176 cm høy og bruker str S.

  Materialer: 70% polyester, 30% ull
  Fargekode: K6B
  Artikkelnummer: 7238793

  Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 1500,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.