Gå til innhold

Levering på døren! Shop online for over 1500,- og få gratis frakt!

Chensine Kjole

Romantisk kjole i Crepe Chiffon. Kjolen er lett innsvinget i livet,og har god vidde i skjørtet som rekker til under kneet. Knapp og splitt i halsåpning foran, glidelås i ryggen, og volanger på ermene. Ledig passform. Les mer

Velg farge
Rosa: Blush Rosa: Blush
1 499,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.
 • Fri frakt ved kjøp over 1500,-

Fri frakt over 1500,-

Levering på døren

30 dager returrett

 • Romantisk kjole i Crepe Chiffon. Kjolen er lett innsvinget i livet,og har god vidde i skjørtet som rekker til under kneet. Knapp og splitt i halsåpning foran, glidelås i ryggen, og volanger på ermene. Ledig passform.

  Materialer: 100% polyester
  Fargekode: MLI
  Artikkelnummer: 7234497

  Finvask maks 40º

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Kan ikke renses.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 1500,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.