Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Chensine Kjole

Romantisk kjole i Crepe Chiffon. Kjolen er lett innsvinget i livet,og har god vidde i skjørtet som rekker til under kneet. Knapp og splitt i halsåpning foran, glidelås i ryggen, og volanger på ermene. Ledig passform. Mer

Velg farge
Rosa: Blush Rosa: Blush
1 499,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.
 • Romantisk kjole i Crepe Chiffon. Kjolen er lett innsvinget i livet,og har god vidde i skjørtet som rekker til under kneet. Knapp og splitt i halsåpning foran, glidelås i ryggen, og volanger på ermene. Ledig passform.

  Materialer: 100% polyester
  Fargekode: MLI
  Artikkelnummer: 7234497

  Skånsom maskinvask / Finvask maks 40º

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader (trinn 1 på strykejernet)

  Kan ikke renses. / Tåler ikke kjemisk rensing.

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Ved hent i butikk, får du gratis frakt til nærmeste Match-butikk. Matchfashion.no tilbyr alltid gratis retur.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.