Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

 

Levering på døren! Kjøp for over 1000,- og få FRI FRAKT!

Elle Kjole

Mønstret klassisk kjole med V-utringing og knapper i stolpe. Ledig passform og vide armer med rynker og smal mansjett nederst. Kjolen har buet kant nede og rekker til ovenfor knærne. Kan brukes med og uten medfølgende belte. Modellen er 179cm høy og har på seg størrelse S. Les mer

Velg farge
Blå: Sky Captain Blå: Sky Captain
1 199,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.
 • Ikke på lager i Matchbutikker

Fri frakt på alle online bestillinger

Levering på døren

30 dager returrett

 • Mønstret klassisk kjole med V-utringing og knapper i stolpe. Ledig passform og vide armer med rynker og smal mansjett nederst. Kjolen har buet kant nede og rekker til ovenfor knærne. Kan brukes med og uten medfølgende belte. Modellen er 179cm høy og har på seg størrelse S.

  Materialer: 97% polyester 3% Elastane
  Fargekode: EM6
  Artikkelnummer: 7234277

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 1000,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.