Gå til innhold

 Levering på døren! Shop online over 1000,- og få FRI FRAKT

Galla Linkjole

Klassisk kortarmet kjole i lin med krage og stolpe i front. Kjolen har stikklommer, liten brystlomme med knapp og snøring i livet. Liten logo i siden nederst. Lengde til rett ovenfor kneet. Modellen er 179cm høy og har på seg størrelse S. Les mer

Velg farge
Blå: Patriot Blue Blå: Patriot Blue
1 299,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.
 • Ikke på lager i Matchbutikker

Fri frakt over 1000,-

Levering på døren

30 dager returrett

 • Klassisk kortarmet kjole i lin med krage og stolpe i front. Kjolen har stikklommer, liten brystlomme med knapp og snøring i livet. Liten logo i siden nederst. Lengde til rett ovenfor kneet. Modellen er 179cm høy og har på seg størrelse S.

  Materialer: 100% lin
  Fargekode: EGD
  Artikkelnummer: 7233196

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 1000,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.