Gå til innhold

 Levering på døren! FRI FRAKT på alle ordre.

Iben Chiffonkjole

Delikat maxikjole i sommerlig blomsterprint. Kjolen har v-utringing med små legg på skulderen, kort volangerm, fold og bærestykke i ryggen, snøring med rynkedetalj  i livet og god vidde i skjørtet. Kjolen er foret i kroppen, og har rygglengde 146 cm i størrelse 38. Les mer

Velg farge
Blå: Navy Blazer Blå: Navy Blazer
1 299,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt på alle ordre

Levering på døren

30 dager returrett

 • Delikat maxikjole i sommerlig blomsterprint. Kjolen har v-utringing med små legg på skulderen, kort volangerm, fold og bærestykke i ryggen, snøring med rynkedetalj  i livet og god vidde i skjørtet. Kjolen er foret i kroppen, og har rygglengde 146 cm i størrelse 38.

  Materialer: 100% polyester
  Fargekode: EM1
  Artikkelnummer: 7242106

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes separat

  Strykes i fasong på lav varme

  Må ikke bløtlegges

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 1000,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.