Gå til innhold

 Levering på døren! Shop online over 1000,- og få FRI FRAKT

Joanna Kjole

Casual og allsidig kjole med myk, børstet innside. Kjolen har trykk på brystet og stikklommer på hver side av magen. Lett innsvinget modell som rekker til knærne. Modellen er 174 cm høy og har på seg størrelse S. Les mer

Velg farge
Grå: Grey Melange Grå: Grey Melange
899,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.
 • Ikke på lager i Matchbutikker

Fri frakt over 1000,-

Levering på døren

30 dager returrett

 • Casual og allsidig kjole med myk, børstet innside. Kjolen har trykk på brystet og stikklommer på hver side av magen. Lett innsvinget modell som rekker til knærne. Modellen er 174 cm høy og har på seg størrelse S.

  Materialer: 80% bomull og 20% polyester
  Fargekode: IEB
  Artikkelnummer: 7231092

  Finvask maks 40º

  Tåler ikke tørketrommel.

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 1000,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.