Gå til innhold

Levering på døren! Shop online for over 1500,- og få gratis frakt!

Jonni Kjole

Chiffonkjole med fløyelsprint i lune høstfarger. Kjolen har rund hals, integrert belte, glidelås i livet, ermer med elastikk nederst og skjørt med god vidde. Kjolen er foret i kroppen, og er 106 cm lang i str 38. Les mer

Velg farge
Svart: Black Svart: Black
1 299,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.
 • Fri frakt ved kjøp over 1500,-

Fri frakt over 1500,-

Levering på døren

30 dager returrett

 • Chiffonkjole med fløyelsprint i lune høstfarger. Kjolen har rund hals, integrert belte, glidelås i livet, ermer med elastikk nederst og skjørt med god vidde. Kjolen er foret i kroppen, og er 106 cm lang i str 38.

  Materialer: 50% nylon, 50% viskose
  Fargekode: CAB
  Artikkelnummer: 7234707

  Skånsom ullvask maks 30º;WashNoBleach

  Vaskes i vaskepose;Generalicon4

  Vaskes med tilsvarende farger. Opp til 3% krymp. Delikat stoff som må behandles forsiktig.

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 1500,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.