Gå til innhold

 Levering på døren! FRI FRAKT på alle ordre.

Josephine Skjortekjole

Klassisk stripet skjortekjole i 100% bomull med avtagbart belte i midjen og knapper helt ned i front. Den anvendelige kjolen har brodert logo på brystet, trekvart erm med mansjett og splitt, bærestykke med fold i ryggen og feminint utskrådd skjørt fra livet og ned. Rygglengde 110 cm i str M. Modellen er 176 cm høy og bruker str S. Les mer

Velg farge
Blå: Nautical Blue Blå: Nautical Blue
1 199,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.
 • Ikke på lager i Matchbutikker

Fri frakt på alle ordre

Levering på døren

30 dager returrett

 • Klassisk stripet skjortekjole i 100% bomull med avtagbart belte i midjen og knapper helt ned i front. Den anvendelige kjolen har brodert logo på brystet, trekvart erm med mansjett og splitt, bærestykke med fold i ryggen og feminint utskrådd skjørt fra livet og ned. Rygglengde 110 cm i str M. Modellen er 176 cm høy og bruker str S.

  Materialer: 100% bomull
  Fargekode: EHC
  Artikkelnummer: 7243202

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

  Kan ikke renses.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes separat

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 1000,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.