Gå til innhold

 Levering på døren! Shop online over 1000,- og få FRI FRAKT

Cherry dress

Klassisk kjole med fine detaljer. Modellen har 3/4 lange ermer og er rett i fasongen. Avrundet v-hals og liten åpning i ryggen. Modellen er 174 cm høy og har på seg størrelse 36. Les mer

Velg farge
Blå: Sky Captain Blå: Sky Captain
1 299,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt over 1000,-

Levering på døren

30 dager returrett

 • Klassisk kjole med fine detaljer. Modellen har 3/4 lange ermer og er rett i fasongen. Avrundet v-hals og liten åpning i ryggen. Modellen er 174 cm høy og har på seg størrelse 36.

  Materialer: 68% polyester, 29% viskose og 3% spandex
  Fargekode: EM6
  Artikkelnummer: 7229741

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke tørketrommel.

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 1000,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.