Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Fri frakt til nærmeste Match-butikk

Juliette Kjole

Velg farge
Hvit: Bright White Hvit: Bright White
999,- før 1 199,-
Velg størrelse:

Fri frakt over 600,-

Levering på døren

30 dager returrett

Feminin v-ringet kjole i engelsk blonde med delikate blondedetaljer. Kjolen har glidelås i siden, lang erm med vidde og elastikk nederst, skjørt med rynker fra livet og god vidde. Kjolen er 98 cm lang i størrelse 38. Les mer

 • Feminin v-ringet kjole i engelsk blonde med delikate blondedetaljer. Kjolen har glidelås i siden, lang erm med vidde og elastikk nederst, skjørt med rynker fra livet og god vidde. Kjolen er 98 cm lang i størrelse 38.

  Materialer: 100% bomull
  Fargekode: O68
  Artikkelnummer: 7247180

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes i vaskepose

  Strykes i fasong på lav varme

  Må ikke bløtlegges

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Match tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 600,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.