Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Akkurat nå: gratis hjemlevering på alle ordre

Kaia Denim Kjole

Velg farge
Blå: Light Stonewash Blå: Light Stonewash
999,-
Velg størrelse:

Fri frakt

Levering på døren

30 dager returrett

Skjortekjole i lett mellomblå denim. Kjolen har løst belte med beltehemper, skjult knappestolpe i front, brystlomme med klaff og knapp, lang erm med høy mansjett med to knapper. Rett passform med bærestykke og søm bak. Midi lengde. Les mer

 • Skjortekjole i lett mellomblå denim. Kjolen har løst belte med beltehemper, skjult knappestolpe i front, brystlomme med klaff og knapp, lang erm med høy mansjett med to knapper. Rett passform med bærestykke og søm bak. Midi lengde.

  Materialer: 100% bomull
  Fargekode: D05
  Artikkelnummer: 7241988

  Normal maskinvask maks 40º ;WashNoBleach

  Vaskes på vrangen;Generalicon2

  Ikke mykemidler, tørkes i skyggen, maks 3% krymp.

  Match tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 1000,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.