Gå til innhold

 Levering på døren! Shop online over 1000,- og få FRI FRAKT

Kaisa Kjole

Klassisk kjole med halvlange ermer i en myk og behagelig kvalitet som faller fint på kroppen. Kjolen har v-hals og knelang lengde. Modellen er 174 cm høy og har på seg størrelse S. Les mer

Velg farge
Blå: Sky Captain Blå: Sky Captain
999,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt over 1000,-

Levering på døren

30 dager returrett

 • Klassisk kjole med halvlange ermer i en myk og behagelig kvalitet som faller fint på kroppen. Kjolen har v-hals og knelang lengde. Modellen er 174 cm høy og har på seg størrelse S.

  Materialer: 55% viskose og 45% polyester
  Fargekode: EM6
  Artikkelnummer: 7231424

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Kan ikke renses.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 1000,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.