Gå til innhold

Kristine Linkjole

Linkjole med utskrådd skråklippet skjørt og søm i livet. Kjolen har rund hals, glidelås i siden, kort erm, er foret innvendig og kommer i to ensfargede og en blomstret variant. Les mer

Velg farge
Hvit: Marshmallow Hvit: Marshmallow Rød: Tomato Rød: Tomato Blå: Stonewash Blå: Stonewash
999,-
Velg størrelse:
 • Linkjole med utskrådd skråklippet skjørt og søm i livet. Kjolen har rund hals, glidelås i siden, kort erm, er foret innvendig og kommer i to ensfargede og en blomstret variant.

  Materialer: 100% lin
  Fargekode: ECC
  Artikkelnummer: 7243308

  Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Strekkes i fasong

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Stryk i form etter vask. Hengetørkes. Opp til 3% krymp. Hovedstoff:100% Lin, Fôr: 100% bomull


  OBS: DET ER INGEN HENT I BUTIKK PGA CORONA-VIRUS-KRISEN

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.