Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Lela Skjørt

Delikat blondeskjørt med glatt hoftestykke og utskrådd skjørt med folder og god vidde. Liten metall logo. Skjørtet har glidelås i siden, og lengde til kneet. Helforet. Modellen er 179cm høy og har på seg størrelse M. Mer

Velg farge
Hvit: Bright White Hvit: Bright White
999,-
Velg størrelse:
 • Delikat blondeskjørt med glatt hoftestykke og utskrådd skjørt med folder og god vidde. Liten metall logo. Skjørtet har glidelås i siden, og lengde til kneet. Helforet. Modellen er 179cm høy og har på seg størrelse M.

  Materialer: 100% bomull
  Fargekode: O68
  Artikkelnummer: 7233138

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Matchfashion.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.