Gå til innhold

Levering på døren! Shop online for over 1500,- og få gratis frakt!

Margot Kjole

Vakker prikket kjole med smale plisseringer i kroppen, rund hals med knapp og splitt bak og liten rysjekant øverst. Kjolen har vide ermer med elastikk og volang nederst, god vidde i kroppen og løst smalt knytebelte. Rygglengde på kjolen er 110 cm i str 38. Les mer

Velg farge
Svart: Black Svart: Black Rød: Tango Red Rød: Tango Red
799,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.
 • Fri frakt ved kjøp over 1500,-

Fri frakt over 1500,-

Levering på døren

30 dager returrett

 • Vakker prikket kjole med smale plisseringer i kroppen, rund hals med knapp og splitt bak og liten rysjekant øverst. Kjolen har vide ermer med elastikk og volang nederst, god vidde i kroppen og løst smalt knytebelte. Rygglengde på kjolen er 110 cm i str 38.

  Materialer: 100% Polyester
  Fargekode: K5S
  Artikkelnummer: 7241209

  Skånsom ullvask maks 30º;WashNoBleach

  Vaskes separat;Generalicon3

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 1500,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.