Gå til innhold

Margot Kjole

Vakker prikket kjole med smale plisseringer i kroppen, rund hals med knapp og splitt bak og liten rysjekant øverst. Kjolen har vide ermer med elastikk og volang nederst, god vidde i kroppen og løst smalt knytebelte. Rygglengde på kjolen er 110 cm i str 38. Mer

Velg farge
Svart: Black Svart: Black Rød: Tango Red Rød: Tango Red
239,- før 799,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.
 • Vakker prikket kjole med smale plisseringer i kroppen, rund hals med knapp og splitt bak og liten rysjekant øverst. Kjolen har vide ermer med elastikk og volang nederst, god vidde i kroppen og løst smalt knytebelte. Rygglengde på kjolen er 110 cm i str 38.

  Materialer: 100% Polyester
  Fargekode: K5S
  Artikkelnummer: 7241209

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke å bli bleket / Tåler ikke bleking. Gjelder for alle kulørte plagg.

  Kan ikke strykes, dampes eller presses.

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

  Tørkes hengende. ​​​​​Bruk et tørkestativ eller lignende

  Vaskes separat

  Vaskes i vaskepose

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Ved hent i butikk, får du gratis frakt til nærmeste Match-butikk. Matchfashion.no tilbyr alltid gratis retur.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.