Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Akkurat nå: gratis hjemlevering på alle ordre

Mariette Kjole

Velg farge
Svart: Black Svart: Black
499,- før 999,-
Velg størrelse:

Fri frakt

Levering på døren

30 dager returrett

Feminin småmønstret kjole med kappeskjørt og elastikk i livet. Kjolen har rund hals med knapp og slitt bak, sømdetalj på skulderen, lang erm med god vidde og høy knappet mansjett. Kjolen er 115 cm lang i størrelse 38. Les mer

 • Feminin småmønstret kjole med kappeskjørt og elastikk i livet. Kjolen har rund hals med knapp og slitt bak, sømdetalj på skulderen, lang erm med god vidde og høy knappet mansjett. Kjolen er 115 cm lang i størrelse 38.

  Materialer: 100% polyester
  Fargekode: CAB
  Artikkelnummer: 7246166

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Match tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 1000,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.