Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Marika Kjole

Detaljrik mønstret kjole i fløyelsprint. Kjolen har ermer med vidde og høy mansjett med trukne knapper. Overdelen har omslag og V-ringing, elastikk og knytebelte i livet, glidelås i siden og innsydd fôr i kroppen. Lengde ca til kneet. Modellen er 180 cm høy og har på seg størrelse 36. Mer

Velg farge
Svart: Black Svart: Black
999,-
Velg størrelse:
Utsolgt i nettbutikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.
 • Detaljrik mønstret kjole i fløyelsprint. Kjolen har ermer med vidde og høy mansjett med trukne knapper. Overdelen har omslag og V-ringing, elastikk og knytebelte i livet, glidelås i siden og innsydd fôr i kroppen. Lengde ca til kneet. Modellen er 180 cm høy og har på seg størrelse 36.

  Materialer: 65% nylon, 35% viskose
  Fargekode: CAB
  Artikkelnummer: 7236085

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke å bli bleket / Tåler ikke bleking. Gjelder for alle kulørte plagg.

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

  Tørkes hengende. ​​​​​Bruk et tørkestativ eller lignende

  Vaskes i vaskepose

  Strykes i fasong på lav varme

  Vaskes med tilsvarende farger, Max 3% krymp

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Ved hent i butikk, får du gratis frakt til nærmeste Match-butikk. Matchfashion.no tilbyr alltid gratis retur.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.