Gå til innhold

Levering på døren! Shop online for over 1500,- og få gratis frakt!

Marika Kjole

Detaljrik mønstret kjole i fløyelsprint. Kjolen har ermer med vidde og høy mansjett med trukne knapper. Overdelen har omslag og V-ringing, elastikk og knytebelte i livet, glidelås i siden og innsydd fôr i kroppen. Lengde ca til kneet. Modellen er 180 cm høy og har på seg størrelse 36. Les mer

Velg farge
Svart: Black Svart: Black
999,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.
 • Fri frakt ved kjøp over 1500,-

Fri frakt over 1500,-

Levering på døren

30 dager returrett

 • Detaljrik mønstret kjole i fløyelsprint. Kjolen har ermer med vidde og høy mansjett med trukne knapper. Overdelen har omslag og V-ringing, elastikk og knytebelte i livet, glidelås i siden og innsydd fôr i kroppen. Lengde ca til kneet. Modellen er 180 cm høy og har på seg størrelse 36.

  Materialer: 65% nylon, 35% viskose
  Fargekode: CAB
  Artikkelnummer: 7236085

  Skånsom ullvask maks 30º;WashNoBleach

  Vaskes i vaskepose;Generalicon4

  Vaskes med tilsvarende farger, Max 3% krymp

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 1500,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.