Gå til innhold

Levering på døren! Shop online for over 1500,- og få gratis frakt!

Marion Kjole

Partykjole med paljetter og elastikk i livet. Kjolen er foret, og har rundet halsåpning foran og en dyp V-utringning med trykknapp bak. Kjolen kan enten brukes med rund hals eller v-hals foran etter eget valg. Lengde til under kneet. Les mer

Velg farge
Grå: Silver Grå: Silver
1 299,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.
 • Fri frakt ved kjøp over 1500,-

Fri frakt over 1500,-

Levering på døren

30 dager returrett

 • Partykjole med paljetter og elastikk i livet. Kjolen er foret, og har rundet halsåpning foran og en dyp V-utringning med trykknapp bak. Kjolen kan enten brukes med rund hals eller v-hals foran etter eget valg. Lengde til under kneet.

  Materialer: 100% polyester
  Fargekode: I3V
  Artikkelnummer: 7240984

  Tåler ikke bleking.

  Kan ikke strykes, dampes eller presses.

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Kun rens. Fôr: 100% polyester.

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 1500,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.