Gå til innhold

Levering på døren! Shop online for over 1500,- og få gratis frakt!

Marquesa Glitterkjole

Lekker rundhalset kjole med innvevde glitterdetaljer i stoffet og kapper nederst på skjørtet som er lett utskrådd. Kjolen har markert midje med glidelåslukning i siden, lange ermer med liten puff, samt mansjett og knapp nederst. Kjolen er 96 cm lang i størrelse 38. Les mer

Velg farge
Svart: Black Svart: Black
799,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.
 • Fri frakt ved kjøp over 1500,-

Fri frakt over 1500,-

Levering på døren

30 dager returrett

 • Lekker rundhalset kjole med innvevde glitterdetaljer i stoffet og kapper nederst på skjørtet som er lett utskrådd. Kjolen har markert midje med glidelåslukning i siden, lange ermer med liten puff, samt mansjett og knapp nederst. Kjolen er 96 cm lang i størrelse 38.

  Materialer: 100 polyester
  Fargekode: CAB
  Artikkelnummer: 7236030

  Skånsom ullvask maks 30º;WashNoBleach

  Vaskes på vrangen;Generalicon3

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 1500,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.