Gå til innhold

Levering på døren! Shop online for over 1500,- og få gratis frakt!

Michela Kjole

Småmønstret kjole med v-utringing og feminin passform. Kjolen er fôret, har lang erm, skjørt med god vidde og påsydd kappe, elastikk i livet og nederst på ermet. Kjolen er 100 cm lang i str 38. Modellen er 179 cm høy, og er en størrelse 36. Les mer

Velg farge
Svart: Black Svart: Black Rød: Barn Red Rød: Barn Red
699,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.
 • Fri frakt ved kjøp over 1500,-

Fri frakt over 1500,-

Levering på døren

30 dager returrett

 • Småmønstret kjole med v-utringing og feminin passform. Kjolen er fôret, har lang erm, skjørt med god vidde og påsydd kappe, elastikk i livet og nederst på ermet. Kjolen er 100 cm lang i str 38. Modellen er 179 cm høy, og er en størrelse 36.

  Materialer: 100% polyester
  Fargekode: K4I
  Artikkelnummer: 7239609

  Skånsom ullvask maks 30º;WashNoBleach

  Vaskes i vaskepose;Generalicon5

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 1500,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.