Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 30 dagers returrett

Mimi Kjole

Mønstret midikjole i myk viskose med fôr i kroppen. Kjolen har V-utringning og knepping i front, søm i livet og lange ermer med liten mansjett. Kjolen har rygglengde 130 cm i størrelse 38. Modellen er 179 cm høy og er en størrelse 36. Les mer

Velg farge
Blå: Colony Blue Blå: Colony Blue Grønn: Cadmium Green Grønn: Cadmium Green
649,- før 1 299,-
Velg størrelse:
 • Mønstret midikjole i myk viskose med fôr i kroppen. Kjolen har V-utringning og knepping i front, søm i livet og lange ermer med liten mansjett. Kjolen har rygglengde 130 cm i størrelse 38. Modellen er 179 cm høy og er en størrelse 36.

  Materialer: 100% viskose
  Fargekode: GNQ
  Artikkelnummer: 7242086

  Skånsom ullvask maks 30º;WashNoBleach

  Vaskes i vaskepose;Generalicon4

  Vaskes med tilsvarende farger.


  OBS: DET ER INGEN HENT I BUTIKK PGA CORONA-VIRUS-KRISEN

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.