Gå til innhold
SOMMERSALG! Opptil 50% på en MENGDE varer!
Rask levering Gratis retur 30 dagers returrett

Levering på døren! Shop online for over 1500,- og få gratis frakt!

Mimi Kjole

Mønstret midikjole i myk viskose med fôr i kroppen. Kjolen har V-utringning og knepping i front, søm i livet og lange ermer med liten mansjett. Kjolen har rygglengde 130 cm i størrelse 38. Modellen er 179 cm høy og er en størrelse 36. Les mer

Velg farge
Blå: Colony Blue Blå: Colony Blue Grønn: Cadmium Green Grønn: Cadmium Green
389,- før 1 299,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.
 • Fri frakt ved kjøp over 1500,-

Fri frakt over 1500,-

Levering på døren

30 dager returrett

 • Mønstret midikjole i myk viskose med fôr i kroppen. Kjolen har V-utringning og knepping i front, søm i livet og lange ermer med liten mansjett. Kjolen har rygglengde 130 cm i størrelse 38. Modellen er 179 cm høy og er en størrelse 36.

  Materialer: 100% viskose
  Fargekode: ECG
  Artikkelnummer: 7242086

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º;WashNoBleach

  Vaskes i vaskepose;Generalicon4

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 1500,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.