Gå til innhold

 Levering på døren! FRI FRAKT på alle ordre.

Mirelle Stripet Kjole

Komfortabel stripet jersey kjole i lekker pique struktur med rund hals og kort erm med oppbrett. Kjolen er i en deilig blanding av bomull og lyocell, har knyting i midjen og stikklommer i siden. Ledig passform og rygglengde 102 i str M. Modellen er 177 cm høy og bruker str S. Les mer

Velg farge
Blå: Sky Captain Blå: Sky Captain
999,-
Velg størrelse:

Fri frakt på alle ordre

Levering på døren

30 dager returrett

 • Komfortabel stripet jersey kjole i lekker pique struktur med rund hals og kort erm med oppbrett. Kjolen er i en deilig blanding av bomull og lyocell, har knyting i midjen og stikklommer i siden. Ledig passform og rygglengde 102 i str M. Modellen er 177 cm høy og bruker str S.

  Materialer: 70%lyocell, 30% bomull
  Fargekode: EM6
  Artikkelnummer: 7243299

  Normal maskinvask maks 40º ;WashNoBleach

  Vaskes på vrangen;Generalicon2

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 1000,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.